Atlas Concorde burkolatok: stílus a legjobbaktól

Piramisepitohaz.hu /2024
.
09
.
24
.

Az Atlas Concorde név hallatán szinte azonnal az elegancia, az olasz dizájn és a kiváló minőség jut eszünkbe. Az 1969-ben alapított vállalat mára a világ egyik vezető burkolatgyártójává nőtte ki magát. Az Atlas Concorde története az innovációról és a folyamatos fejlődésről szól, amely az elmúlt évtizedek során számos technológiai újdonságot és esztétikai újítást hozott. Az olasz márka híres precizitásáról és stílusérzékéről, amelyek minden egyes termékükben megjelennek, legyen szó bármilyen burkolatról. Jó hír a vásárlóknak, hogy most 15% kedvezménnyel szerezhetik be ezeket a prémium minőségű burkolatokat a Piramis Építőháznál. Kifinomult formatervezés és megbízhatóság jellemzi az Atlas Concorde minden termékét, amelyekkel otthonunkat valódi olaszos eleganciával tölthetjük meg. Ismerjük meg az Atlas Concorde varázsát!

Atlas Concorde: az elegancia megtestesítője

Az Atlas Concorde története egészen 1969-ig nyúlik vissza: a márkát ekkor alapították meg azzal a céllal, hogy meghatározó szereplővé váljon a prémium kerámia burkolatok piacán. Azóta folyamatos növekedés és fejlesztés jellemzi a céget, amely mára Európa egyik legnagyobb kerámiagyártójává nőtte ki magát. Az Atlas Concorde sikerének kulcsa: az innovatív technológia és az esztétikai igényesség összefonódása.

Az innováció terén az Atlas Concorde mindig is élen járt. Kombinálja a hagyományos kerámiagyártási technikákat a legmodernebb fejlesztésekkel. Ennek köszönhetően olyan lapokat hoz létre, amelyek tartósak, ugyanakkor rendkívül stílusosak is. Az új és régi technológiák összjátékának köszönhetően a cég termékei mindig is a minőség és az innováció szimbólumai voltak.

Az esztétikai szempontokat tekintve az Atlas Concorde burkolatai különlegesek, hiszen az olasz formatervezés legjavát tükrözik. A márka sikeresen ötvözi a klasszikus és modern trendeket, ez biztosítja, hogy minden egyes lap egyedi és exkluzív legyen. Különösen kedveltek a márvány hatású burkolataik, amelyek eleganciát és kifinomultságot sugároznak.

Az Atlas Concorde burkolatai nemcsak funkcionalitásukkal, hanem esztétikai értékükkel is kitűnnek a piacon. Az olasz design és a modern trendek találkozásával olyan stílusos felületeket kínálnak, amelyek bármely enteriőrt feldobnak. Tökéletes választás mindazok számára, akik nem elégednek meg kevesebbel, mint a prémium minőséggel és stílussal.

Atlas Concorde termékcsaládok

Az Atlas Concorde termékei különleges lehetőségeket kínálnak a design szerelmeseinek és a lakberendezőknek egyaránt. A két fő termékcsalád, amelyek nem csak esztétikai szempontból kiemelkedők, hanem funkcionalitásukban is páratlanok nem más, mint a Boost és a Marvel. Mind a kettő az Atlas Concorde egy-egy különleges gyűjteménye, mely magában foglal számtalan lehetőséget, mind beltéren és kültéren.  

Az Atlas Concorde minden egyes kollekciója egy különleges élményt nyújt, ami tökéletesen illeszkedik a modern építészet és belsőépítészet igényeihez.

Vásárolj Atlas Concorde termékeket 15% kedvezménnyel. Piramis Építőháztól!

Az Atlas Concorde burkolatok iránt érdeklődők most igazán különleges ajánlatban részesülhetnek. A Piramis Építőházban minden Atlas termékre 15% kedvezményt kínálunk. Ez a kedvezmény nemcsak az alapvető termékekre érvényes, hanem a speciális áron forgalmazott darabokra is. Így például a Boost, Boost Pro, és Boost Natural kollekciók is kedvezményes áron érhetőek el. Ez remek lehetőség azok számára, akik exkluzív olasz dizájnt szeretnének otthonukba varázsolni.

Érdemes ellátogatni a Piramis Építőház bemutatótermébe, ahol az Atlas Concorde termékek valós környezetben is megtekinthetők. Itt található az ország legnagyobb összefüggő felületű Boost mintafala, amely mintegy 80 m²-es területen mutatja be a BOOST család XL méretű lapjait. Ez a fal nemcsak lenyűgöző látványt nyújt, hanem inspirációt is adhat a saját otthonunk tervezéséhez.

A bemutatóteremben megtalálható továbbá a Marvel Dream és Marvel Gala kollekciók is. Itt egy különleges fürdőszoba bokszban megtekinthetők a Marvel Dream Ultramarine és Black Atlantis lapok, amelyek egybefüggően mutatják be a nagy méretű lapok esztétikai értékét. Továbbá egy konyhapult is fel van szerelve a Marvel kollekció lapjaival, amely bemutatja, hogyan lehet ezeket a termékeket praktikus és látványos formában felhasználni a lakás különböző részein.

Tekintsd meg élőben az Atlas Concorde termékeket – Várunk a bemutatótermünkben!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Atlas Concorde burkolatok: stílus a legjobbaktól

Mi alapján válasszunk WC-csészét és miért jó döntés a Geberit?

Laminált padló - a sokoldalú és stílusos padlóburkolat minden helyiségbe

Hogyan válasszuk ki a megfelelő jakuzzit?

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.