Tűzifa adományozás 2020

Piramisepitohaz.hu /2020
.
12
.
11
.

Az újHÁZ Centrum 2016-ban indította el „Jót tenni jó” kampányát. A hálózat tagjaként a Piramis Építőház Kft. ott segít, ahol arra a legnagyobb szükség van.

Én magam is Gödön lakom, ahogy sok munkatársam is. Ismerjük a környéket és a helybelieket. Ha csak egy olyan család lenne Gödön, amelynek gondot okoz felfűteni az otthonát a téli hidegben, már az is egyel több lenne annál, mint amit tétlenül tudnánk nézni. De sajnos nem ez a helyzet, és szomorú módon minden évben hamar meglesz a gazdája annak a tűzifának, amelyet ezeknek a családoknak ajánlunk fel.

Idén olyan öt gödi és három nagymarosi családot igyekszünk segíteni 1-1 kaloda tűzifával, akik nagyon kemény körülmények között élve mutatnak példát kitartásból és emberségből mindannyiunknak. – mondta Juhász Attila, cégünk ügyvezetője.

Az adományozott kalodák súlya egyenként mintegy 700-800 kg, így a kiszállítás sem lenne egyszerű feladat, de munkatársaink ezt is magukra vállalták.

Ekkora méretű kalodákat nem lehet hétköznapi eszközökkel mozgatni. Minden érintettnek a portájára szállítjuk a fát, hiszen nem várhatjuk el, idős, beteg emberektől, vagy kisgyermekes anyukáktól, hogy még a kiszállítással is bajlódjanak. – világította meg a kiszállítás miértjét a Piramis vezetője, majd hozzátette: - Szeretném megköszönni a Gödi Alapszolgáltatás vezetőjének, Tóth Ildikónak és munkatársainak a közreműködését, hogy segítettek a szervezésben, és hogy minden hasonló esetben nyugodt szívvel fordulhatunk hozzájuk. Nagyon reméljük, hogy ezzel az adománnyal egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ezeknek a családoknak egy picivel szebb decemberük legyen.

„A környékbeli cégek közül a Piramis az egyik, amelyik mindig a szívén viselte, viseli a közösség tagjainak sorsát. A marosi lakók nevében is szeretném megköszönni, hogy idén is jó példával jártak elől.” – köszönte meg Nagymaros polgármestere, Heinczinger Balázs a Piramis segítségét.
No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.