Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Piramisepitohaz.hu /2024
.
03
.
18
.

Méghogy nem lehet 3,75 négyzetméterből szép, látványos és praktikus fürdőszobát kihozni?
Több korábbi cikkünkben is megmutattuk már, hogy akár egy kis méretű helyiségből is lehet esztétikus és jól használható fürdőt kialakítani, viszont tény, hogy ilyen kicsi alapterületen jobban oda kell figyelni, hogy milyen burkolatokat, berendezéseket használjunk.

Ez különösen igaz akkor, ha mindenképp kádas fürdőszobát szeretnél, hiszen az alapvetően be fogja határolni, hogy miként zsonglőrködj a maradék területtel.

Kerüld a zsúfoltságot!

Ha már végképp eldöntötted, hogy számodra nem lehet opció a zuhanyzó a fürdődben, akkor vedd számításba, hogy mi az, amire mindenképp szükséged van ebben a helyiségben, és mi az, amire nem is annyira. A kis méretű kádak és WC-k segítenek optimalizálni a teret anélkül, hogy lemondanál a kényelemről. Ezek mellé, pedig érdemes olyan multifunkciós bútort választanod, amelyek tárolási lehetőséget is kínál.

Optikai „csalás”

A fürdőd mérete egy adottság, de optikai szempontból csalhatsz is kicsit, a világos színek és tükrök használata ugyanis sokat dobhat a térérzeten. Ezeken kívül, ha nem padlóra, hanem falra rögzített szekrényben, polcokban gondolkodsz, akkor a fent is említett zsúfolt hatást is elkerülheted.

Egyszerűen nagyszerű

A kis fürdőszobák gyakran kihívást jelentenek a tervezés során, de megfelelő ötletekkel és tervezéssel varázslatos, otthonos helyiséggé alakíthatók át. A hangsúly azonban az egyszerűségen és a letisztultságon van, azaz a legfontosabb szempont, hogy ne terheld túl a kis teret.

Természetesen, ahhoz, hogy legyen elképzelésed, mire is gondoltunk, hoztunk néhány 3D látványtervet, sőt ajánlunk is néhány nagyszerű burkolatot:

A látványterveken szereplő FAP gyár Maku családja szerepel, melynek meleg kőhatású 25*75 cm-es light színű lapja készletről elérhető a Rock, 3D hatású dekorral együtt. A padlóra mi a Roots család 20*120 cm-es taupe színű fahatású lapját választottuk.

A kis méretű, kádas fürdőszoba kialakítása tehát nem lehetetlen feladat, csak egy kis kreativitást és tervezést igényel. Fontos, hogy kihasználd a rendelkezésre álló teret és okosan válaszd meg a berendezéseket és kiegészítőket. Ha figyelsz az optikai trükkökre és a funkcionalitásra, akkor még a legkisebb fürdőszobák is otthonos és kellemes környezetet teremthetnek. Ne feledd: a kulcs a praktikusság és az esztétikum kombinációja!

Még egy plusz információ: a FAP gyár számos terméke megtekinthető gödi bemutatótermünkben, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre. Gyere, látogass el hozzánk és valósítsuk meg együtt a tervezett felújítást.

Bízunk benne, hogy ezek a tippek hasznosak lesznek a fürdőszoba felújításában. Ha bármilyen további kérdésed merülne fel, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

A 3D látványterveket készítette:

Tervező:

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.