x
Nehéz sorsú családoknak adományoztunk tűzifát


A karácsony a szeretet ünnepe, sokak számára azonban a meghitt együttlét mellé aggodalom is társul. Nincs ez másként Gödön sem.

Társadalmi szerepvállalás - Piramis Építőház Kft.

"Személyesen beszélgettünk olyan családokkal, akiket inkább félelemmel tölt el a szenteste közeledése és a hosszú tél. Attól tartanak, hogy nem fogják tudni megoldani azt, hogy gyermekeik esténként meleg szobában alhassanak el." - nyilatkozta JuhászAttila, a Piramis Építőház Kft. vezetője, az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat igazgatóságának elnöke.

Decemberben öt nehéz körülmények között élő háromgyermekes családnak nagy kalodás tűzifát adományoztunk. "Megható pillanat volt, amikor a telefonos kapcsolattartást követően a címekre megérkeztünk.

Társadalmi szerepvállalás - Piramis Építőház Kft.

Az anyukák a gyerekekkel együtt az utcán vártak bennünket, nyíltak a kapuk és csodálkozva nézték, ahogyan a teherautóról leemeljük, majd az udvarra tesszük a tűzifát" - mesélte Juhász Attila.

Társadalmi szerepvállalás - Piramis Építőház Kft.

Idén is oda juttattuk el támogatásunkat, ahol valóban a legnagyobb szükség volt rá.

Reméljük, ezáltal meghittebbé tettük néhány gödi kisgyermekes család ünnepét, és részt tudtunk vállalni terheik enyhítésében.

Társadalmi szerepvállalás - Piramis Építőház Kft.


Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK