x
Nehéz sorsú családoknak adományozott tűzifát a Piramis Építőház Kft.

Évről évre nagy kaloda tűzifákkal megrakodva gördül ki a Piramis Építőház raktártelepéről az a bizonyos piros, darus teherautó. Utunk 5 gödi családhoz vezetett.

Nehéz sorsú családoknak adományozott tűzifát a Piramis Építőház Kft.

A gödi Család és Gyermekjóléti Szolgálattal régóta szoros az együttműködést ápolunk. Tőlük értesültünk arról is, hogy Gödön nagyságrendileg száz családot tartanak nyilván, köztük a kisgyermekes családok, valamint egyedülálló idősek a legrászorultabbak, akik számára az év folyamán minden segítség jól jöhet.

Nehéz sorsú családoknak adományozott tűzifát a Piramis Építőház Kft.

„Mindig megtaláljuk a módját, hogy az adott helyzetben mivel segíthetünk a leginkább. A tél beköszöntével egyik legfontosabb feladatunknak érezzük, hogy tűzifa adományokkal gondoskodjunk a nehéz sorsú családokon.” - nyilatkozta Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. vezetője, az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat igazgatóságának elnöke.

Nehéz sorsú családoknak adományozott tűzifát a Piramis Építőház Kft.

„Szerencsések voltunk az időjárással, így még a nagy fagyok előtt tudtuk átadni az öt nagy kaloda tűzifát. Bízom benne, hogy a családok tüzelőanyaga Karácsonyig biztosítani fogja a meleget. Kollégáim örömmel vettek részt az átadásban és elmesélték, mennyire megható pillanatokat éltek át, amikor a személyes találkozásra sor került. Nagyon örülünk, hogy a legjobb helyre kerültek a tűzifák.” – tette hozzá.

Nehéz sorsú családoknak adományozott tűzifát a Piramis Építőház Kft.

„Lokálpatriótaként úgy érezzük, hogy a közösséget is szolgáljuk, így városunknak és vonzáskörzetének minden területén jelen vagyunk. Támogatunk különböző korosztálynak szóló, magas színvonalú kulturális eseménysorozatot, fesztiválokat, sporteseményeket, a szociális- és oktatási ágazat intézményeit és sok olyan kezdeményezést, melyek jó ügyet szolgálnak. " - húzta alá a cégvezető.

újHÁZ Centrum 2016-ban Jót tenni jó címmel országos kampányt indított. Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy társadalmi szerepvállalásával példát mutasson és másokat is motiváljon arra, hogy tisztelettel és segítő szándékkal forduljunk egymás felé.Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK