x
Miért döntesz jól a Piramis Építőház Kft. mellett?

Célunk, hogy akár építkezésbe, akár felújításba kezdesz, kiváló minőségű áruhoz juss és első osztályú szolgáltatásban részesülj. Tudjuk, hogy az idő, a kiszámíthatóság és a minőség számodra fontos szempont. Biztosíthatunk arról, hogy építőanyag kereskedésünk a legmegfelelőbb hely, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz.


  • Több mint 20 éves tapasztalatunk van a minőségi építőanyagok kiválasztásában és forgalmazásában.

  • Csapatunk több ezer családi ház felépítését segítette szakértelmével.

  • Három telephelyünkön Észak- Pest megye legnagyobb építőanyag raktárkészletével rendelkezünk.

  • Számos szakmai és gyártói elismerés mellett nemzetközi cégminősítő is elismerte pénzügyi stabilitásunkat és üzleti megbízhatóságunkat.

ÚjHáz Centrumról


Az újHÁZ Centrum hazánk legnagyobb, dinamikusan fejlődő, 100% magyar tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi hálózata. Az ország több mint 80 pontján, 150 gyártó és beszállító partner közel 200.000 termékét forgalmazza. A Piramis Építőház Kft. közel másfél évtizede tagja a hálózatnak.


Kiváló minőségű építőanyagok


Kizárólag piacvezető gyártók, kiváló minőségű, bevizsgált termékeit találod kínálatunkban. Így biztos lehetsz abban, hogy a nálunk vásárolt áruk emelik házad értékét, minőségét és ezzel együtt az élettartamát is.


Hatalmas termékkínálat


Folyamatosan nagy raktárkészlettel rendelkezünk, melyre bizalommal építhetsz.


Profi logisztika


17 saját tehergépkocsi flottánk garanciát jelent arra, hogy rendelésed a legmegfelelőbb járművön, a lehető legrövidebb időn belül eljusson hozzád. Logisztikai rendszerünk szavatolja mind a belföldi, mind a külföldi áruszállítások pontos tervezését és nyomon követését.


Személyes raktárhely


Szeretsz előre tervezni vagy megragadni az akciós ajánlatokat? Tárold biztos helyen a megvásárolt építőanyagot. 90 napig díjmentes raktározást biztosítunk számodra.


Termék visszavásárlás


A fel nem használt, szakszerűen tárolt és minőségileg kifogástalan építőanyagot 60 napon belül visszavesszük. Annak kisebb kezelési költséggel csökkentett értékét levásárolhatod nálunk. A visszavásárolható termékkörről értékesítő kollégánk tájékoztat.


Szakértő értékesítők


Kérd ki szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező értékesítő kollégáink tanácsát. Tőlük az építéstechnológiával és a megfelelő építőanyaggal kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz.


Személyes kapcsolattartó


Személyes kapcsolattartó kollégánk teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésedre. Minden beszerzési kérdéssel fordulj hozzá bizalommal.


Azonnali cseregarancia


Az esetlegesen sérült terméket mihamarabb kicseréljük hibátlan építőanyagra.


Raklap visszaszállítás


A nálunk vásárolt betétdíjas, előre összekészített raklapokat a következő áruszállítás alkalmával díjmentesen elszállítjuk. A raklap értékét a vásárlástól számított 6 hónapon belül visszatérítjük vagy következő megrendelésedből jóváírjuk.


Speciális szolgáltatások


„Mindent egy helyen az építkezéshez” filozófiánk azzal válik teljessé, hogy a hatalmas áru kínálatunk mellett kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk, mint:


  • faanyagvédelem

  • faanyag megmunkálás, méretre vágás

  • polikarbonát lemez méretre vágása

  • a helyszínen, akár azonnali homlokzati vakolat színre keverése

Folyószámla szolgáltatás


Nyiss saját folyószámlát nálunk! A befizetett előleg erejéig árgaranciát vállalunk, így az esetleges áremelések téged már nem érintenek. Építkezésed pénzügyei ezáltal kényelmesebbé és tervezhetőbbé válnak.


Fürdőszoba szalon 300 m2-en


Legyen Neked is lenyűgöző fürdőszobád! Több mint 1500-féle burkolat és többszáz szaniter kínálatunkból választhatod ki a stílusodhoz leginkább illőt.


3D látványtervezés


Dönts magabiztosan! Még fürdőszobád kialakítása előtt láthatod a végeredményt 3D fotórealisztikus látványterv segítségével. Támaszkodj lakberendező, burkolat-szaniter értékesítő kollégáink szakértelmére. A tervezési díjat vásárlásodból jóváírjuk.


Bérelhető gépi földmunka


A JCB 3CX Super típusú földmunkagép járműparkunk legújabb tagja, melyet kotró, rakodó, bontó munkákra, valamint mélyásásra is igénybe vehetsz.


Födémzsalu bérlés


Új gyártású zsalurendszereket bérelhetsz, melyhez igény esetén zsalutervező programunkkal előzetes anyagszükséglet-számítást végzünk.


Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK