x
Rólunk
Piramis

A Piramis Építőház Kft. 1995-ben családi vállalkozásként alakult, mely azzal a céllal jött létre, hogy minőségi építőanyagokat és ezekhez tartozó szolgáltatásokat kínáljon. Közel 60 ember és 13 teherautó dolgozik azon, hogy minden vevői igénynek eleget tegyünk!


Ügyfélkörünk elsősorban a családi házas építtetők, társasházi beruházók. Az építőanyag kereskedelem mellett jelentős nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk, jelenleg három telephelyen Göd centrumában és külső részén, valamint Nagymaroson.


Nagymaros
Nagymaros

Termékkörünk közel 100 gyártó kínálatát tükrözi és felöleli a szerkezeti házépítésekhez szükséges anyagok teljes körét. Termékkínálatunk folyamatosan bővül, és megtalálható minden, ami egy ház építéséhez, felújításához szükséges! Falazó anyag, tetőfedőanyag, betontermék, födémrendszer, vasanyag, fenyő- fűrész áru, nyílászáró, hőszigetelő anyag, vízszigetelő anyag, vakolatrendszer, szárazépítészeti anyag, építési kemikália, kéményrendszer, térburkolat, csempe és szaniter. Ezen termékekből Pest megye egyik legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, ezzel is biztosítva a rugalmas kiszolgálást.


Nagymaros
Nagymaros

Cégünk 2005-ben csatlakozott Magyarország legnagyobb központi építőanyag beszerzési társaságához az ÚjHáz Centrum csoporthoz http://www.ujhazcentrum.hu/ mely záloga cégünk hosszú távú fejlődésének, és versenyképességének.


Csempeszalon

Fejlődésünk azonban nem állt meg
Kereskedelmi tevékenységünket az internet nyújtotta lehetőségek kiaknázásával erősítjük. 2009-ben indult a http://www.shciedelshop.hu/ internetes áruház, amely az ott vásárlók szerint is profi kéményáruházzá vált, több évben elnyerve az év kéménykereskedője díjat. 2010 tavaszán a Bramac hivatalos netes forgalmazójaként indítottuk a http://www.bramacshop.hu/ cserép webáruházunkat, ahogy az Ytong és Silka hivatalos netes forgalmazójaként a http://www.teglashop.hu webshopot. 2013-ban megnyílt 300 nm-es fürdőszoba szalonunk ahol a legújabb olasz trendekkel, széles termékkínálattal és óriási raktárkészlettel várjuk látogatóinkat.
Szolgáltatásaink igen széles körűek, melyek nagy segítséget jelentenek vevőinknek, hiszen személyes kapcsolattartóink minden építési technológiával, anyag használattal és kivitelezési tudnivalóval naprakészek vagyunk. Ezen felül ingyenes fürdőszoba látványtervezéssel, házhoz szállítással, pénzügyi szolgáltatásokkal és valóban jó árakkal várunk!

Látogass el hozzánk, és ismerj meg minket személyesen egy finom Nespresso kávé mellett!


Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK