x
Dunakeszi görögkatolikus parókia felszentelése

2016-ban a helyi hitközösség összefogásával épült meg Dunakeszin a görögkatolikus templom, melyben a Piramis Építőház ügyvezetője, Juhász Attila is jelentős támogatást nyújtott.

Társadalmi szerepvállalás - Piramis Építőház Kft.

2018. március 24-én ünnepélyes keretek között, egyházi és világi vezetők részvételével szentelték fel a modern kialakítású parókiát, amelynek építését szintén segítette felajánlásával. A főváros első görögkatolikus óvodájának színvonalas kialakítása már zajlik, melyet örömmel támogatja, hogy az intézmény már a 2018/2019-es oktatási évben fogadhassa a gyermekeket.Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK