x
Madárkarácsony újHÁZ-módra


Az újHÁZ Centrum Jót tenni jó kampányának szellemiségéhez igazodva a Piramis Építőház Kft. újabb nemes cselekedettel bizonyította: a gondoskodást mindenki megérdemli, még a madarak is.

Társadalmi szerepvállalás - Piramis Építőház Kft.

Múlt hét pénteken három új madáretetőt telepítettünk a Dunakanyar egyik legszebb területére, Göd ősfás részére.

Idén pontosan érkezett a tél, hiszen december elején leesett az első hó az ország nagy területén, így Pest megyében is.

"Amikor a természet szeretete és a kollégák tenni akarása összeadódik, megszületik annak az ötlete is, hogyan tudunk aktívan részt venni környezetünk szépségének megóvásában." - mondta Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. vezetője, az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat igazgatótanácsának elnöke, majd hozzátette: „Különösen igaz ez akkor, ha olyan csodálatos természeti környezet közelségében dolgozhatnak, mint a Dunakanyarban fekvő Göd.” Éppen ezért úgy döntöttünk, összefogunk a madarakért, és "újházas" madáretetőket telepítettünk a kisváros nyugodt, ősfákkal övezett területeire. "Büszkén jelentjük be, hogy három madáretetőt helyeztük el és töltöttük fel az apró állatok számára annak érdekében, hogy könnyebben át tudják vészelni a telet" - húzza alá Juhász Attila.

Társadalmi szerepvállalás - Piramis Építőház Kft.

A terveink szerint a Piramis Építőház Kft. munkatársai egészen a tavasz tartós beköszöntéig, vagyis áprilisig folyamatosan figyelemmel követik majd mind a madarak sorsát, mind pedig az etetők tartalmának alakulását, s időről-időre gondoskodni fognak az eleség utántöltéséről.

Bízunk benne, hogy követendő példát tudunk állítani a helyi közösségek számára, hogy a kis énekesmadarakban sokáig gyönyörködhessenek mind gödiek, mind pedig a Dunakanyar túrázói.

Továbbiakban is mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy Göd ne csupán egy élhető várossá váljon, hanem olyan településsé, amely az itt élők otthona - legyenek emberek, állatok vagy más természeti kincsek.

A társadalmi felelősségvállalás keretében Jót tenni jó címmel indított 2016-ban kampányt az újHÁZ Centrum. Az építőanyag kereskedelmi vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet: országos hálózata a lokálpatriotizmus és az emberségesség jegyében milyen jó ügyek mellé áll. Így kívánnak másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé.


Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK