x
Madarak és Fák napja rajzpályázat

Idén is nagy örömmel támogattuk a Göd Városi Könyvtár által hagyományosan a Madarak és Fák Napja alkalmából indított rajzpályázatát.

Madarak és Fák napja rajzpályázat

Az eredményhirdetésre 2019. május 19-én, a Madarak és Fák Napja rendezvényen került sor a díjátadó eseményre, ahol óvodás kortól 18 éves korig, minden korosztályban díjazták a legszebb alkotások készítőit.

Balogh Edinával, a rajzpályázat szervezőjével beszélgettünk:

„Büszkék vagyunk rá, hogy komoly hagyománya van ennek a jeles naphoz kötődő rajzpályázatnak. Én még „csak” 16 éve veszek részt a szervezésben, de régebb óta itt dolgozó kollégáimtól tudom, a rajzpályázat épp 25 éves.”

Madarak és Fák napja rajzpályázat

Hogy alakult ki a rajzpályázat témája?

A témákat részben mi határozzuk meg, amely rendszerint egy vers vagy mese, részben pedig a Föld Napja Alapítvány által közzétett év madara és év növénye adja. Ezekből a témákból választhatnak a gyerekek, melyikhez készítenek rajzot. Szerencsés, hogy Gödön több neves grafikus művész él a rajzok zsűrizésében ők aktívan részt is vesznek. Természetesen mi a magunk részéről is bátorítjuk a gyerekeket és törekszünk arra, hogy mindenki kapjon valamilyen elismerést, pozitív megerősítést. A zsűri döntése pedig a szülők számára fontos visszajelzés, hogy gyermekük művészeti nevelését, tehetségének kibontakoztatását érdemes tovább folytatni.

Ezúton is gratulálunk a lelkes óvodásoknak és iskolásoknak a gyönyörű rajzokhoz!


Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK