x
2016. év legjobb telephelye Nagymaros!


Legjobban teljesítő telephely elismerő oklevél

Az újHÁZ Centrum az egész év során próbavásárlók segítségével is figyelemmel kíséri a telephelyek munkáját és díjazza a legszínvonalasabb kiszolgálást. A 70 tesztelt telephely közül egyedülálló módon, közel 100%-os eredményt a Piramis Építőház Kft. nagymarosi telephelye érte el. Itt kapta meg a vásárló kérdéseire a legteljesebb választ, az adott árajánlatok pontossága és utánkövetése minden esetben kiegyensúlyozottan hozta a maximális elégedettséget. Büszkék vagyunk az első helyezésre, gratulálunk valamennyi nagymarosi kollégánknak!


Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK