x
Csatlakozz csapatunkhoz!
Piramis Építőház Kft. csapatkép
Aktuális állásajánlataink:
E-Commerce értékesítési vezető (Göd)

Hogyan lehetsz nálunk sikeres pályázó?
Itt megosztjuk Veled, hogyan is zajlik nálunk az új kollégák kiválasztása.

Ahhoz, hogy kiválasztási esélyeid még kedvezőbbek legyenek, küldd el hozzánk önéletrajzod és motivációs leveled az allas@piramisepitohaz.hu e-mail címre.

Célszerű, ha önéletrajzod tartalmazza:

  • személyi adataidat

  • iskolai végzettséged

  • szakmai tapasztalataid

Motivációs leveledben pedig írd le,

  • milyen pozícióra szeretnél jelentkezni

  • miért épp nálunk szeretnél dolgozni

  • miért tartod magad alkalmasnak az állás betöltésére

Önéletrajz és motivációs levél mintát itt tudsz letölteni word vagy pdf formátumban.

Várja pályázatod a Piramis Építőház Kft. csapata!
Amennyiben kérdéseidre itt nem találod meg a választ, arra örömmel válaszolok.

Kósa-Fehér Hajnalka
hr-vezető

Gyakran ismételt kérdések

Mi történik az önéletrajzod beérkezése után?

Mikor kerül sor a személyes interjúra?

Hozzájárulsz önéletrajzod megőrzéséhez?

Kollégáink véleménye
Olvasd el, miért szeretnek a Piramisnál dolgozni:

„Immár 11 éve dolgozom a Piramis Építőháznál. Értékesítőként kezdtem, jelenleg a kereskedelmi csapat irányításáért felelek.
Az elmúlt évtizedben szereplője és tanúja voltam, ahogy a „jólmenő” családi vállalkozásból Magyarország egyik vezető építőanyag kereskedelmi telepe lettünk.
Tudom, hogy itt nincs megállás. Az út, amit magunk elé tűztünk és amin régóta járunk a Fejlődés útja. Ezen az úton haladni előre nehéz, sőt embert próbáló feladat.
Mégis minden nap erőt adnak az arcok melyek körül vesznek, azok a munkatársak, akikkel hosszú évek óta együtt tesszük a dolgunk a közös célok eléréséért.
Büszkeség és öröm tölt el, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak. Egy a piramisosok közül.”

Balogh János
kereskedelmi vezető / Pesti út

„Azért szeretem a munkámat, mert minden napom más egy kicsit. Nincs két egyforma ügyfél, így nincs két egyforma tervezési feladat sem. Szeretem, hogy a munkaköröm sokrétű, van benne értékesítés, egy kis pszichológia, kreativitás és háttérmunka. Fontos számomra, hogy szinte azonnal kapjak visszacsatolást a munkámról.
Jó szívvel ajánlom az újHÁZ Piramis Építőház Kft.-t olyan emberek számára, akiknek fontos, hogy egy befogadó, segítőkész és családias környezetben, szakképzett emberekkel végezhessék napi teendőiket.”

Juhász Alexandra (Szandi)
csempe-szaniter értékesítő/tervező / Pesti út

„Azért szeretek itt dolgozni, mert a szakirányú végzettségemnek megfelelő munkát végezhetek. Szeretem a tanult szakmámat, szeretek az emberekkel, a vásárlókkal foglalkozni. A munkahelyemen folyamatos technológiai, szakmai tovább képzések szinten tartják, fejlesztik szakmai tudásomat. Az eltelt 10 évben sikerült megfelelő partner kapcsolatot kialakítani. Bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, bízom a cégünk és saját sikeremben egyaránt.”

Farkas Péter (Petya)
értékesítő / Pesti út

„Amikor a Piramisnál munkába álltam, akkor szembesültem azzal, hogy milyen egy rohamosan fejlődő cégnél dolgozni, amire hosszú távon tudok alapozni. Egy cég, ahol a cég vezetője nem csak a saját érdekeit nézi, hanem fontos számára, hogy a vele dolgozó emberek is pozitívan tudjanak a munkájukhoz állni. Fontos számomra a kiszámítható munkaidő, hogy az eszköz, amivel dolgozom rendszeresen karban legyen tartva, valamint a kollégák rugalmas csapathoz méltó munkájuk és ezekre itt mind rátaláltam.”

Lőrincz Ádám
tehergépkocsi vezető / Oázis telephely

„Milyen nálunk dolgozni?
Családias a hangulat, kiszámítható a munkabeosztás, kiszámítható az életpálya, van átjárhatóság a területek között, aki elhivatott a cég irányába és szert tesz a szükséges tudásra, azt valóban megbecsülik. 
Szerintem az mindent elmond, hogy a fiam saját döntése volt, hogy ő is itt szeretne dolgozni.”

Csányi István
áruellenőr / Oázis telephely

„A Piramis egy 'majdnem átlagos' munkahely. Sok a munka, magasak az elvárások, sokféle vevőnk van sokféle igénnyel. A légkör mégis kellemes, mert a leghúzósabb napokon is a kollégák egymásért, és nem egymás ellen dolgoznak. Rengeteget lehet tanulni, hiszen az építőipar nagy és szerteágazó, sok érdekes dologgal találkozunk. Nap mint nap megoldásokat keresünk a vevőink elképzelései alapján, melyeket mindig meg is találunk. Egy győztes csapatban pedig mindig jó szerepelni!”

Maurer Csaba
kereskedelmi asszisztens / nagymarosi telephely

„Azért szeretek a Piramisnál dolgozni, mert családias munkakörnyezetben, barátságos légkörben telnek a hétköznapok. Minden nap új kihívásokkal nézek szembe, ezáltal napról napra legyőzhetem önmagam. Egy fiatalos, dinamikus csapat része lehetek, ahol rosszabb napokon is van egy segítőkész kolléga, aki támogat.
Elismernek és számít a véleményem, része vagyok a cég folyamatos fejlődésének.”

Hadi Anita
projekt koordinátor / Pesti út

„Itt változatos feladataim vannak, mindennap új kihívásokkal találkozom. Úgy érzem, itt megtaláltam szakmai fejlődésem lehetőségét is. Kiváló a munkahelyi légkör, nálunk dolgozni egy életérzés, légy részese Te is, gyere és dolgozz velünk!”

Kalló Ildikó
kereskedelmi asszisztens / Pesti út

„Számomra, ami nagyon motiváló a cégnél, hogy egy nagyon családias hangulatú csapatban dolgozhatok. Ez szerintem azért fontos, mert ha családról van szó, akkor egyben csapatról is beszélünk. A család mindig támogatja és motiválja a tagjait abban, hogy sikeresek legyenek az életben. A Piramis Építőház Kft. "családtagjai" pont ilyenek. Motiválják, támogatják egymást. Nyilván vannak konfliktusok, de ez a legjobb családban is előfordul. Mindezek ellenére is tudjuk, hogy számíthatunk egymásra és örülünk a másik sikerének. Ezek az én személyes és pozitív tapasztalataim. Örülök, hogy a csapat tagja lehetek.”

Csányi Bence
kontroller asszisztens / Pesti út

„Én igazán jól érzem itt magam, mert kiszámítható a munkaidőm és nem monoton a munkavégzés. Könnnyű volt a beilleszkedésem, mert segítőkészek a kollégák. Ha problémám akadna a magánéletben, igazán megértő és segítőkész a vezetőség.
Nagyon jó, hogy ilyen rugalmas a cég! Nekem a sofőr munka mindig is célom volt. Itt raktárosi munkakörbe vettek fel, de nagyon örülök, hogy már a próbaidőm végére lehetőségem adódik arra, hogy tehergépkocsi-vezetői feladatkörbe kerüljek át.”

Horváth Arnold
raktáros / Oázis telephely

„Mert Minarik Edétől tudjuk: "Kell egy csapat!"
Egy csapat, melynek gerincét évek óta a pályán lévő válogatott játékosok adják. Egy csapat, mely az utánpótlást is tárt karokkal fogadja. Egy csapat, melyben a tudás, a tehetség és az alázatos munka megtérül. Egy csapat, melyben a folyamatos tanulás és kitartás a kispadról idővel a kezdőbe juttathat. Egy csapat, mely az elmúlt 3 évben folyamatosan az első helyen végez.* Egy csapat, melyről nem kell elmondani, miért... Mert már mindenki tudja: Ez egy bajnokcsapat!
*A „Legjobban teljesítő telephely” címét az újHÁZ Centrum országos hálózatában, a próbavásárlások éves összesített versenyében 2015, 2016 és 2017-ben is Piramis Nagymaros nyerte.”

Halász Sándor
értékesítő / nagymarosi telephely

Így kezdtük a 2019-et
Kívánhatnánk-e annál jobbat magunknak, hogy személyesen Dr. Kemény Dénestől kapunk olyan inspiráló gondolatokat, amelyet mind egyéni céljainkban, mind pedig csapatmunkánkban ad bajnoki hévet és lendületet?
Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK