x
Hírek

Országos elismerés


2019. február 22-én vehettük át az újHÁZ Centrum elismerését, mely tanúsítja, hogy 2018-ban a Piramis Építőház az országos építőanyag kereskedelmi hálózatban a II. legmagasabb forgalmat érte el.


Nagymaros ismét a legjobbak között!


Nagymarosi telephelyünk csapata 2018-as teljesítménye alapján a III.helyezettnek járó elismerést vehette át, az újHÁZ Centrum országos hálózatában, a próbavásárlások éves összesített versenyében!


Schiedel nyereményjáték

A Schiedellel mindenképpen nyersz!


Azt is mondhatnánk, ha már egyszer nálunk vásárolsz, mindenképpen nyersz a Schiedellel egy kiváló minőségű kéményrendszert, mert évtizedekig elégedett leszel vele.


Biznode

Ezüst fokozatra léptünk!


2018-ban ismét elnyertük a független cégminősítő intézet, a Bisnode AAA ezüst fokozatú pénzügyi tanúsítványát. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el,...


JCB

Új földmunkagép érkezett!


Járműparkunkat évről évre, folyamatosan bővítjük és büszkék vagyunk rá, hogy vásárlóinkat is elégedettség tölti el, amikor egyik karbantartott és jól felszerelt teherautónkon érkezik meg az építőanyaga....


Legújabb gyártói elismerések

Legújabb gyártói elismerések


A Piramis Építőház Kft. 2017. évi munkáját és forgalmi eredményeit elismerve gyártói elismerésben részesült:


AAA Bisnode tanúsítvány

Országos elismerés


A 2017-es évben elért forgalmi eredményink alapján az országos újHÁZ Centrum hálózat tagjai közül a Piramis csapata a dobogó előkelő második helyét szerezte meg. 2018-ban is azon dolgozunk, hogy vásárlóink egy helyen be tudják szerezni az építkezésükhöz, felújításukhoz szükséges építőanyagot, melyhez szakértő tanácsokat kapnak.


AAA Bisnode tanúsítvány

2017. év legjobb telephelye Nagymaros!


Nagymarosi telephelyünk csapata nyerte el a „Legjobban teljesítő telephely” címét az újHÁZ Centrum országos hálózatában, a próbavásárlások éves összesített versenyében. A megbízott próbavásárlók az ügyfélkezelés legfontosabb szempontjai alapján havonta értékelik a telephelyeket. Nem csak a munkánkról ad visszajelzsét, hanem rávilágít arra is, mire kell nagyobb figyelmet fordítanunk, hogy vásárlóink még jobb szolgáltatásban részesüljenek.


AAA Bisnode tanúsítvány

A legstabilabb cégek között


A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra a Piramis Építőház Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.


2016. év legjobb telephelye Nagymaros!

2016. év legjobb telephelye Nagymaros!


Az újHÁZ Centrum az egész év során próbavásárlók segítségével is figyelemmel kíséri a telephelyek munkáját és díjazza a legszínvonalasabb kiszolgálást. A 70 tesztelt telephely közül egyedülálló módon, közel 100%-os eredményt a Piramis Építőház Kft. nagymarosi telephelye érte el.


Pénzügyileg megbízható cég

Pénzügyileg megbízható cég


Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el. Ezért megtiszteltetés számunkra, hogy egy független pénzügyi szakértő, a Bisnode nemzetközi cégminősítő tanúsítvánnyal ismert el cégünk pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát.


A Legjobban teljesítő telephely

A Legjobban teljesítő telephely


Óriási öröm és büszkeség számunkra, hogy 2015-ben NAGYMAROSI csapatunk kapta a "Legjobban teljesítő telephely" elismerő oklevelet az országos Új-Ház Centrum telephelyek megmérettetésén, mely egy egész éven át tartó, szigorú, szúrópróbaszerű próbavásárlási felmérés ügyfélkezelésből! Örülünk, és dolgozunk tovább, és idén is igyekezni fogunk nektek, értetek!


A nyár már a nyakunkon!

Sajtóközlemény


A Piramis Építőház Kft. 72 474 948 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert „Komplett vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 144 949 896 Ft összköltségvetésű projektből eszközbeszerzés, piacra jutást segítő, infrastrukturális és ingatlan beruházás valósult meg.


A nyár már a nyakunkon!

A nyár már a nyakunkon!


Ahhoz, hogy tökéletes legyen a kerted, jó lesz idejében gondoskodnod a fűről. Hidd el, meghálálja a törődést, de ügyelj rá, hogy jó szerszámokkal dolgozz! Ehhez, most az AALKO112805 CLASSIC 3.22 SE fűnyírót akciósan 29 990 Ft-ért azonnal viheted Nagymarosi üzletünkből! Kínálatunkban elektromos és benzines fűnyírókat is találsz!


Még több kínálat

Még több kínálat


Nagymarosi üzletünkben az emeleten további termékek várják az érdeklődőket. Csempék, szaniterek és fürdőszobai kiegészítők széles választékával várunk! Kádak, zuhanykabinok, burkolatok, csaptelepek, mosdók, fürdőszoba bútorok!


Minket sem hagy hidegen!

Minket sem hagy hidegen!


Már javában beköszöntött az ősz, és jó idejében gondolni a hidegebb időszakokra, így a fűtésre is. Nagymarosi üzletünkben kandallók és kályhák széles választékával várunk. Sok féle méretben, hozzá akciós kalodás tűzifával!


Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK