x
Göd Kupa 2018

Negyedévszázados elindítását ünnepelte Göd Kupa 2018. augusztus 25-én.

Göd Kupa 2018

Alapítása óta a Dunakanyar legrangosabb vízisport versenyévé nőtte ki magát, ehhez méltóan hatalmas érdeklődés mellett, mintegy 20 egyesület sporttolója 9 korcsoportban versenyzett egymással. Az ünnepi hangulatot emelte, hogy az összesített pontszámítás szerint a Gödi SE tavalyi győzelmét megvédte, a dobogó második fokán a Nagymaros SE került és a maradik helyen a Váci Vasutas SE végzett.

Göd Kupa 2018

A gödi és nagymarosi csapatok mellett kollégánk kisfiának, Mészáros Benedeknek is drukkoltunk, aki egyre szebb eredményeket ér el a Duna-Ipoly SE színeiben.

Göd Kupa 2018Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK