x
SAJTÓKÖZLEMÉNY


FAIPARI FELDOLGOZÓ ÉS ZÖLDHULLADÉK HASZNOSÍTÓ ÜZEM LÉTESÍTÉSE ÉS KOMPLEX TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE


A Piramis Építőház Kft. 72 474 948 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert „Komplett vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 144 949 896 Ft összköltségvetésű projektből eszközbeszerzés, piacra jutást segítő, infrastrukturális és ingatlan beruházás valósult meg.


Piramis Építőház FAIPARI FELDOLGOZÓ ÉS ZÖLDHULLADÉK HASZNOSÍTÓ ÜZEM LÉTESÍTÉSE ÉS KOMPLEX TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE

A Piramis Építőház Kft-nek a Faipari feldolgozó és zöldhulladék hasznosító üzem létesítésére és komplex technológiai fejlesztésére nyert támogatás révén, lehetősége nyílt megvalósítani közép– és hosszú távú terveit fafeldolgozó tevékenysége kapcsán. A több, mint 900 nm-es csarnok építésének köszönhetően a fajtánként válogatott tűzifa tárolása megoldott. Hídmérleggel pontosan mázsált, külön értékesítési tételként kezelt bükk, tölgy, cser, akácfa termékek előállítása vált lehetővé, ezen felül, faipari termékeinket, igény szerint, külön méretre vágva kínáljuk. A beruházással vállalati felelősségvállalásunk is újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen nemcsak cégünk, de Göd városának a zöld hulladék feldolgozása is megoldható. A beruházás részeként korszerű technológiájú gépek és szállító eszközök állnak rendelkezésre, melyek növelik termelékenységünket és, munkatársaink hozzáállásához ösztönzőleg hatnak.


Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK