x
A Schiedellel mindenképpen nyersz!


Azt is mondhatnánk, ha már egyszer nálunk vásárolsz, mindenképpen nyersz a Schiedellel egy kiváló minőségű kéményrendszert, mert évtizedekig elégedett leszel vele.

Azonban éppen most, Karácsony előtt történt meg, hogy egy berkenyei, nagyon kedves házaspár Schiedel kéményrendszerük árát nyerte vissza.

Schiedel-nyeremenyjatek-2018-Piramis Epitohaz Kft „Amikor első alkalommal Önöknél jártunk, Gábor említette, hogy érdemes itt megvásárolni a kéményünket, mert tavaly is az egyik vevője nyert. Ez akkor olyan hihetetlennek tűnt számunkra, ezért nem is gondoltuk, hogy esélyünk lehet. Most pedig itt vagyunk az átadáson.” – nyilatkozta Jeszenszky Árpád és felesége

„Most is zajlik az építkezésünk, jelenleg a szerkezetkész állapotnál tartunk, így a kémény már elfoglalta méltó helyét. Kétkürtős kéményt választottunk, mert a vegyestüzelésű kazán mellett téglakályhát is tervezünk a nappaliba. A család is sokat segít, hogy minden rendben menjen.

A kéményünk szakszerű beépítését kőművesünkre bíztuk, díszburkolatát pedig édesapámmal együtt készítettem.” – mesélte Árpád

A nyereményt Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. ügyvezetője nyújtotta át a családnak.

„Nagyon örülök, hogy jó helyre került vissza ez az összeg, hiszen tudjuk, hogy egy építkezés kellős közepén minden forintnak helye van. Kívánom, hogy a most induló belső munkálatokhoz ugyanilyen okosan és körültekintően válasszanak a kiváló minőségű építőanyagokból, és terveiknek megfelelően alakítsák ki a családi fészket.”

Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK