x
XXIV. Göd Kupa

Győzelem elkötelezettséggel és kifogyhatatlan energiával


A jövő kajak-kenu reménységei és sportrajongói vették birtokba a Duna alsógödi partszakaszát, az immár 24. éve megrendezett Göd Kupa alkalmából, 2017. augusztus 26-án.

Társadalmi szerepvállalás - Piramis Építőház Kft.

A nap folyamán 30 korcsoportos futamot indítottak: délelőtt 12 szakosztály igazolt utánpótlás versenyzői mérték össze erejüket, míg délután a családok és baráti társaságok kerültek a figyelem középpontjába.
A szakosztályok által végzett egész éves oktatói munka gyümölcse, hogy a gyerekek lelkesen és mindent beleadva versenyeztek, így valamennyi korosztályban jó eredmények születtek.
A főszervező, házigazda Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztály összetett versenyben hódította el a Göd kupát, a dobogós Verőcei KKSE és a Váci Kajak- Kenu SE előtt.

„Kammerer Zoltán és Kulifai Tamás a kajak-kenu élvonalbeli, nemzetközileg elismert sportolói is a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályból indultak, ugyanakkor versenyzőink kimagasló eredményt érnek el maraton világversenyeken is, amely már önmagában hatalmas motiváció a gyerekek számára. A szakosztály KajakStart programjának köszönhetően bevonzza és megszeretteti a sportot már a 8-9 évesekkel is. A gyerekek lelkesek és tehetségesek, már most látszik, hogy pár éven belül komoly eredményeik lesznek. ” - nyilatkozta Török László, a Dunai Vízisport Alapítvány elnöke.

„Szívből gratulálunk a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálynak, a Dunai Vízisport Alapítványnak a XXIV.Göd Kupa szervezéséért, a versenyzőknek és a szülőknek az elért kimagasló eredményért! Támogatóként felemelő érzés, hogy a sikerükben mi is osztozhatunk. Büszkék vagyunk arra, hogy városunkban ilyen erős utánpótlás-nevelés zajlik és a kajak-kenu által ennyire összetartó közösséget teremtenek.” – emelte ki Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. ügyvezetője.


Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK