x
2017. év legjobb telephelye Nagymaros!


Legjobban teljesítő telephely elismerő oklevél

Nagymarosi telephelyünk csapata nyerte el a „Legjobban teljesítő telephely” címét az újHÁZ Centrum országos hálózatában, a próbavásárlások éves összesített versenyében.

A megbízott próbavásárlók az ügyfélkezelés legfontosabb szempontjai alapján havonta értékelik a telephelyeket. Nem csak a munkánkról ad visszajelzsét, hanem rávilágít arra is, mire kell nagyobb figyelmet fordítanunk, hogy vásárlóink még jobb szolgáltatásban részesüljenek.

Ez már a 3. évünk, hogy Nagymaros hozza el legjobbnak ítélt elismerést, kiemelve két kollégánkat is: Halász Sándort és Hansághy Zsoltot.

Nagyon büszkék vagyunk és ezúton is gratulálunk nekik!

Szeretnél még több felújítási tippet?

Szeretnél még több felújítási tippet?

Iratkozz fel és kiokosítunk építkezésből és felújításból!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.

Ne maradj le az aktuális akciókról!

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk hírlevelet küldeni Neked.BURKOLAT KATALÓGUS
MR.FLOOR KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK