x
Szolgáltatások

Piramis Építőház Kft.


Cégünk két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kereskedelmében. Csapatunk több ezer családi ház felépítését segítette elő szakértelmével. Három telephelyünkön Észak Pest Megye legnagyobb építőanyag raktárkészletével rendelkezünk. A Piramis Építőház Kft. számos szakmai elismerés mellett az Év Építőanyag-Kereskedője (2010) díj nyertese.


ÚjHáz Centrum


A Piramis Építőház Kft. tagja az ÚjHÁz Centrumnak, Magyarország legnagyobb dinamikusan fejlődő 100%-ig magyar tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi hálózatának, mely az ország 76 pontján várja vásárlóit. Az ÚjHÁz Centrum a piacvezető építőanyag gyártók első számú építőanyag forgalmazója.


Kiváló minőségű építőanyagok


Kizárólag piacvezető gyártók, kiváló minőségű, bevizsgált termékeit találod kínálatunkban. Így biztos lehetsz abban, hogy a nálunk vásárolt áruk emelik házadnak értékét, minőségét és ezzel együtt az élettartamát is.


Hatalmas termékkínálat


Nálunk közel 100 gyártó cég, 50 000 terméke közül válogathatsz. Folyamatosan nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ezzel garantáljuk a gyors és pontos kiszolgálást.


Terméktárolás


Kérésedre a nálunk vásárolt, fizetett termékeket 90 napig díjmentesen tároljuk neked.


Azonnali cseregarancia


Kereskedelmi és termékpolitikánk alapja a kiváló minőség, és kiszolgálás, ezért az esetlegesen sérült termékeknél mihamarabb gondoskodunk arról, hogy számodra azonnal rendelkezésre álljon a hibátlan építőanyag.
Termék visszavásárlás
A megmaradt, raktáron tartott minőségileg kifogástalan építőanyagát 90 napon belül visszavesszük, és annak teljes értékét levásárolhatod nálunk.


Raklap visszaszállítás


Amennyiben új kiszállítást kérsz cégünktől az építkezés helyére, a nálunk vásárolt betétdíjas előre összekészített raklapokat díjmentesen elszállítjuk.


Szakértő értékesítők


Szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező értékesítőink várnak, akik hasznos segítséget nyújtanak a megfelelő építőanyag kiválasztásában. Képzett csapatunk minden építéstechnológiával kapcsolatos kérdésre tudja a választ.


Személyes kapcsolattartó


A Te igényeidre szabva saját delegált kapcsolattartót nevezünk ki. Kollégánk teljes körű ügyintézéssel segít, és személyesen felel a kifogástalan kiszolgálásodért. Bizalommal fordulhatsz hozzá, munkatársunk kézben tartja a folyamatokat.


Profi logisztika


14 darabos tehergépkocsi flottánk garanciát jelent arra, hogy cégünknél vásárolt rendelésed a lehető legrövidebb időn belül eljut hozzád. Fejlett logisztikai rendszerünk biztosítja, mind a belföldi, mind a külföldi szállítások elvégzését. Az érintett budapesti kerületekbe tehergépkocsi behajtási engedély ügyintézést is vállaljuk.


Folyószámla szolgáltatás


Legyen saját folyószámlád nálunk! Ezzel időt takarítasz meg, hiszen nem kell árajánlatokat böngészned. Fizetéskor a befizetett előleg összeghatáráig árgaranciát vállalunk, így az esetleges áremelések téged már nem érintenek, pénzügyeid ezzel is kényelmesebbek és tervezhetőbbek.


Árfigyelő szolgáltatás


ervezz költségeiddel! Kérj e-mail értesítőt, így mindig időben értesülsz az árak alakulásáról, és az aktuális kedvezményes ajánlatokról.


Ajánlott kivitelezők listája


Válassz szakembert, a minden építkezéssel kapcsolatos szakipart felsorakoztató kivitelező partner listánkból.


Speciális szolgáltatások


A „mindent egy helyen az építkezéshez” filozófiánk azzal válik teljessé, hogy a hatalmas építőanyag választékunk mellé olyan kiegészítő, speciális szolgáltatásokat nyújtunk, mint a faanyagvédelem, a faanyag megmunkálás, a polikarbonát lemez méretre vágása, a homlokzati vakolat színre keverése, vagy a mixer-beton komplex ügyintézése.


Ne maradj le az aktuális akciókról!
SAJÁTMÁRKÁS KATALÓGUS
LAMINÁLT KATALÓGUS
SZANITER KATALÓGUS
BURKOLAT KATALÓGUS